Een boom onder de kerstboom?

December nadert, en dus ook de kerst- en nieuwjaarscadeautjes. Geen zin in weer een paar sokken, een doos pralines of die eeuwige biermand? Wel zin om een goede daad te doen (het is tenslotte Kerstmis)? Verjaardag of geboorte op komst en je hebt alles al? Word meter of peter van een boom op de speelplaats van De Evenaar! Tip je familie of vrienden en begin het nieuwe jaar met een goed gevoel.

Op 13 december worden de eerste bomen en planten aangeplant op de speelplaats – in januari volgt ongetwijfeld de factuur 😦  We kregen wel subsidies via het Ecohuis, maar die volstaan niet om alle rekeningen (uitbreken speelplaats, containers, ondergrond, beplanting, werkmateriaal …) te betalen.

Wat hebben we in de aanbieding?

gele kornoelje (cornus mas)

gele kornoelje (cornus mas)

haagbeuk (carpinus betulus)

haagbeuk (carpinus betulus)

Zoete kers (Prunus avium)

Schenk een gele kornoelje (16,50 euro), waarvan er tien zullen worden geplant. Of geef enkele symbolische takken van de haagbeuk (550 euro) of de zoete kers (450 euro, waarvan al 285 euro is gesponsord door een eerste cadeau-actie, waarvoor dank!). Storten kan op het rekeningnummer van de ouderraad van De Evenaar: BE37 0688 9880 2128. Neem contact op door hier een bericht te laten of een mail te sturen naar ouderraaddeevenaar@outlook.com, en je krijgt een mooi certificaat voor de gelukkige meter of peter, en een foto van de boom in kwestie. Nog vragen? Aarzel niet, stel ze hier en je krijgt binnen de 24u antwoord.

Dank, dank, dank!

9 Reacties op “Een boom onder de kerstboom?

  1. Ik heb een certificaat voor die zoete kers gekregen, die is dus van mij. Ik deel hem niet! 🙂
    Wij betalen met onze familie alvast de rest van de zoete kers! Mine, mine, mine!!!

  2. Wij kochten net 2 struiken, je mag ze gerust vernoemen naar onze kippen 😉 Bernadette en Odette.

    Groetjes

    Wouter en Marlies

  3. ( op het melodieke van klein klein kleutertje ) klein, klein, kleuterjufke sponsorde jullie hof! Koop er wat mooie plantjes mee, dat vind ik wel heel tof. Ik kom dan zeker kijken, ik kom dan zeker zien. Klein klein kleuterjufke geeft den hof dan 10/10.

  4. Hiep hiep hoera voor juf Suzanne! En hopelijk laten de kindjes de bloemekes staan 🙂

  5. Voorlopige stand: 192 euro. Bedankt aan alle gulle schenkers! Nog een week te gaan voor Kerstmis: nog even tijd om het goede doel te steunen…

  6. Pingback: En we staan weer in de krant… | De Evenaar gaat groen·

  7. Pingback: Zes dingen die je moet weten als je een groene speelplaats wil | De Evenaar gaat groen·

Plaats een reactie